Returpolitik

Hvordan returnerer jeg eller bytter min ordre?

For at sende en returkontakt os venligst via vores kundeservice på info@loranci.com. Indtast dit navn, ordrenummer (f.eks. #0000), som du har modtaget i bekræftelsesmailen, og årsagen til returnering. Vi vil give dig returadressen og bekræfte returneringen. Efter dette kan du sende produktet til os med en kurer efter eget valg.

Hvad er omkostningerne ved at returnere?

Desværre er returfragten for egen regning. Omkostningerne vil afhænge af kureren. Konsulter hjemmesiden for den relevante kurer, som du ønsker at sende med, for mere information om priser.

Sørg altid for, at din pakke har en Track & Trace-kode. Uden bevis på afsendelse med en Track & Trace-kode refunderes bortkomne returforsendelser ikke. At sende din returforsendelse med post uden Track & Trace-kode er på eget ansvar. Som kunde er du ansvarlig for omkostningerne ved returforsendelsen.

Bemærk: Hvis de returnerede varer ikke opfylder disse betingelser, kan vi desværre ikke behandle din retur. Vi forbeholder os retten til at afvise returnerede varer, hvis vi mistænker, at de er blevet brugt eller beskadiget uden for vores skyld.

Hvad er betingelserne for returnering af mine produkter?

Du har ret til at annullere din bestilling inden for 14 dage efter modtagelse uden at angive en årsag. Efter annullering har du yderligere 14 dage til at returnere dit produkt. Der er dog betingelser for returnering.

Du kan returnere varen kun hvis:

  • Returperioden ikke er udløbet
  • Produktet er i den originale emballage, og alle mærker er stadig på
  • Produktet er ikke blevet brugt

Vi hjælper dig gerne inden for 24 timer.